donderdag 9 mei 2013

Recentelijk moest ik voor mijn lessen van de lerarenopleiding een les voorbereiden om te geven in de klas zelf, als oefening. Ik heb erg hard mijn best gedaan en zelfs op de details gelet. hopelijk zal zich dat ook in punten vertalen. 

Op 1 mei is het traditioneel tijd voor de socialistisch geïnspireerde mens om feest te vieren. Aangezien wij hier wel zo op die manier geïnspireerd zijn, deden we mee. Hannah heeft dan ook een ballon gekregen die ze niet meer wou afgeven. Ze heeft dan maar geëxperimenteerd met het proberen een heliumballon als knuffel te gebruiken. Midden in de nacht werd ze half wakker en was ze in paniek om dat de ballon weg was. Hij hing boven haar, maar in het donker kon ze dat niet merken. Tegen s' ochtends was de helium 'uitgewerkt' en lag hij terug in haar bed. Hoewel ze het nog neit met zoveel woorden kan zeggen, denk ik dat ze er van overtuigd is dat haar experiment gewerkt heeft. Nuja, in hoeverre kan je dit ook tegenspreken he... 

  

Een vrije dag zoals die van 1 mei zijn ideaal om nog es op te ruimen of je te moeien met de strijk die zich al een paar weken lijkt op te stapelen (als vanzelf).
Het is me dan ook gelukt om de strijk volledig weg te werken op 1 middag (bravo voor mezelf) en om Lore haar park ook weer eens op te ruimen. Zeker nu ze zo begint te 'sluipen'/'kruipen', en dat Hannah al es iets durft af te pakken van haar, kan ze haar eigen 'veilige' plekje wel gebruiken.
 
 

En op luie dagen, zoals op hemelvaart, is dat perfect om ons eens bezig te houden met muziek (4-mains is dat hier al ondertussen) en met luieren en leren computeren :)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten